Going East (NL)

Hier vind je ons (Carina & Robin) reisverslag van 04 september 2004 tot en met 24 december 2004. Robin heeft zijn verslag van de dagen hierna gepost.
De nasleep Paklijst

zondag, november 28, 2004

Luang Prabang (Laos)

Oef, dat was een pittige. In Laos reizen moet je vroeg doen, maar niet omdat het zo langzaam gaat, er gaat nogal eens wat stuk. Diverse bussen halen hier niet de eindbestemming. om 0530 opgestaan, met de zonsopgang naar het kleine bus station gelopen. Geen taxi of tuktuk te bekennen. Vientianne is uitgestorven, maandag begint de ASIAN top en vervoer mag het centrum niet in, en daar zaten wij dus. Om 7.30 eindelijk op het grote busstation waar ze vertellen dat we slechts een uurtje hoeven te wachten. Al 2,5 uur bezig voor je uberhaupt in de bus zit, hij is fijn!! Onze bus had slechts een kwartiertje pech onderweg, we konden gewoon door, das mazzel hebben.

Met donker, uur of 1900, aangekomen in Luang Prabang. Schitterend mooi hier zeggen ze, maar we zijn niet verder gekomen dan het guesthouse en een restaurant, waar we we met bekenden uit Shaoukville/ Cambodja hebben gegeten. De volgende ochtend, bij licht, bleek trouwens dat we de enige kamer hebben in het guesthouse. Hij is gloednieuw en de rest wordt naast ons gebouwd!!!!

Free counter and web stats