Going East (NL)

Hier vind je ons (Carina & Robin) reisverslag van 04 september 2004 tot en met 24 december 2004. Robin heeft zijn verslag van de dagen hierna gepost.
De nasleep Paklijst

vrijdag, november 19, 2004

Phnom Penh (Cambodia)

Onze Zwitserse vriendinnen aangeraden om naar ons oude Guesthouse "Smile" te gaan, wij door naar de bus richting Laos. Die dus morgen gaat, das lekker. Dan maar naar Smile. Daar bleek onze aanbeveling niet de meest goede inzet deze trip te zijn geweest. De dames hadden de laatste kamer. Maar.... we slapen gratis. Onze gastheer hangt een mosquitonet boven een matras, we kunnen een badkamer gebruiken, komt helemaal goed. Wel heerlijk om hier weer te zitten, maar de trip naar Laos gaat niet echt snel. Morgen 6 uur bussen naar Kratie, vandaar de boot of taxi naar de Sung Treng, de grens. Maar of we morgen Laos al zien betwijfel ik, maar we hebben geen haast.

James (U.K.) & Katherine (Alaska): James leek zowel op frequentie als duur te gaan winnen. In Sihanoukville kwamen hem voor de 7e keer tegen. Vanaf Sapa tot Sihanoukville, niet slecht. Maar Katherine zijn we afgelopen week in Smile voor de 3e keer tegengekomen, ze achtervolgt ons dus nu al een maand, van de grens China - Vietnam tot in PP...

Free counter and web stats