Going East (NL)

Hier vind je ons (Carina & Robin) reisverslag van 04 september 2004 tot en met 24 december 2004. Robin heeft zijn verslag van de dagen hierna gepost.
De nasleep Paklijst

donderdag, november 04, 2004

HCMC (Vietnam) 3

Tunnelkruipen is verplaatst naar morgen. Rond lunchtijd hebben ontbeten en de planning gemaakt voor de Mekong Delta. Je wordt hier omvergelopen door de touroperators, dus niemand die je verteld of er ook een gewone bus gaat. Tourist office biedt uitkomst. Kaart van de Mekong gekregen, de beste plekjes te horen gekregen en de bus vertrekt elke 15 min, geen probleem dus. Tunnelkruipen is vastgelegd voor morgenochtend. Voor vandaag alleen Ho Chi Minh museum, wat heeft hij zijn hele leven gedaan? Gelukkig was bijna 50% van de info in het Engels, er wordt ook aan ons gedacht. Was een snelle trip. Om het zich makkelijk te maken hadden ze veel foto's dubbel. Verder de levensloop van Bac Ho. op zich interessant, hij is geen doorsnee communist zoals Lenin, Stalin en Mao, maar dat heb je vrij snel gezien.

Terug naar het Hotel, BBC World heeft de tweede Nederlander in nieuws, Ruudje heeft 4 keer gescoord, dus ook maar even de wedstrijd gekeken, info over Cambodja en Mekong doorgenomen. That's it for today, morgen dus de tunnels en op naar de Mekong Delta...

Free counter and web stats