Going East (NL)

Hier vind je ons (Carina & Robin) reisverslag van 04 september 2004 tot en met 24 december 2004. Robin heeft zijn verslag van de dagen hierna gepost.
De nasleep Paklijst

donderdag, december 30, 2004

Breukelen, Nederland

Giro 555
Unicef

Afgelopen maandag zijn we met zonsopgang ongedeerd van Koh Phi Phi geevacueerd, woensdagochtend mochten we familie en vrienden in onze armen sluiten.

Waarom wij dit geluk hebben mogen ondergaan is ons niet duidelijk.

Wat ons wel duidelijk is dat vele, vele anderen, van Kenia tot Indonesie, dit geluk niet hebben gehad. Ze hebben familie en vrienden verloren, of zijn bezig deze te vinden, te redden of te verplegen. Daarna zullen ze verder moeten, al zullen ze niet weten hoe, ze zullen niet weten waar, ze zullen niet weten met wie.

Neem Kho Phi Phi. De straat van ons guesthouse is weggevaagd. Dit betekend dat het 100m verderop gelegen "Ton Sai Massage" ook niet meer bestaat. Ze lag 's nachts naast ons op de berg. Ze was haar vriend kwijtgeraakt tijdens een van de drie golven. We hopen dat ze haar vriend en anderen levend heeft kunnen terug vinden. Voor nu is geld nodig om in redding en verpleging te voorzien.
Maar ook daarna.
Phi Phi is weg. De massage zal ze niet meer kunnen uitvoeren. Hoe moet ze verder leven, waar moet ze verder leven, met wie moet ze verder leven? Vragen die voor haar en voor anderen erg moeilijk te beantwoorden zullen zijn.

Help hen, nu en in de toekomst, steun ze, van Kenya tot aan Indonesie. Stort geld, elke Euro zal zijn werk doen.
Giro 555
t.n.v. de Samenwerkende Hulporganisaties
Den Haag


Bedankt!

Carina & Robin
PS: Heb je vragen, opmerkingen of nuttige informatie? Mail ons!

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

9:03 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Free counter and web stats